Одлична реклама на „Хонда“ полна со илузии

За претставување на возилото „CR-V Diesel“, Хонда реши да направи интересна реклама полна со илузии.

Фантастично дизајнирана Тојота која троши многу малку

Преубав дизајн, мала потрошувачка и достапна цена...