Кој е најдобриот пријател на ова аутистично момче? Неговиот потресен одговор ќе ве растажи

Таткото толку многу се вознемирил од одговорот што сликата од прашалникот ја објавил на Фејсбук и испратил моќна порака до сите луѓе кои имаат контакт со аутистични деца.

30 моќни и потресни фотографии

Некои од фотографиите ќе ве вознемират, додека други ќе ве исполнат со радост.