Откријте некои карактерни особини според потписот на личноста

Ако сакате подобро да го запознаете вашиот колега или шеф, послужете се со тајните на графологијата.
Датум: 11 мар 2014
, Автор:

Салвадор Дали нè води во земјата на чудата на Алиса

Малкумина знаат дека генијалниот надреалист го илустрирал лимитираното издание на детската класика „Алиса во земјата на чудата“. Илустрациите денеска ги има и во дигитална форма.
Датум: 05 фев 2013
, Автор: