Зошто треба да закачите потковица над вашата влезна врата?

Луѓето едноставно чувствуваат потреба да се заштитат од негативните енергии и зли духови, но и да привлечат среќа и изобилие.

5 нешта во домот кои носат несреќа и 5 кои носат среќа

Имате чувство дека постојано ве следи несреќа во животот? Можеби постои решение за тоа.

Речен залив во форма на потковица

На само 1 километар од градот Пејџ во Аризона, реката Колорадо формирала прекрасен речен залив во форма на коњска потковица.