Престанете да плачете со само еден потег

Нема ништо лошо во плачењето, но некогаш солзите доаѓаат на очите во момент кога не сакаме да се случи тоа.

Гафовите на Силвио Берлускони

Силвио Берлускони не е повеќе во италијанската и европската политика, но и покрај неговите 17 години на власт, никој нема да го памети по неговите политички потези, туку по гафовите.

Додај ме за пријател

Погледни го мојот профил, измами се да стиснеш „Add friend“. Можеби не бев вреден за да ме викнеш на кафе, ама барем однесувај се како што е во тренд.
Датум: 07 ное 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #44

Работните недели обично почнуваат напорно. Сепак, понеделничкото кафе е посебно моќно, ве подготвува за долги часови, работни обврски, нови луѓе, дружење со старите... Кафето е подготвено. Вие сте на потег!
Датум: 15 авг 2011
, Автор: