поствест | Кафе пауза

Што значат чкртаниците кои несвесно ги цртаме?

Различните чкртаници кои несвесно ги цртаме додека сме на состанок или додека зборуваме на телефон можат да откријат многу за нашата личност и мотивите кои се кријат зад нашите постапки.
Датум: 13 фев 2016