3 продукти кои не треба да ги јадете и пиете за време на ручекот

Дали често станувате поспани откако ќе го изедете вашиот ручек?

Поспан меркат кој ќе ве изнасмее

Меркатот Сури очигледно има тежок ден. Исто како и нас луѓето, тој едноставно некогаш не може да ги издржи дневните обврски без да дремне малку. :)