12 сериски убијци и нивните последни зборови од кои ќе ви поминат морници низ телото

Соочени со смртта, последните зборови на овие сериски убијци варираат од прифаќање и споделување љубов кон најблиските, па сè до негирање и очајно обидување за спас.

Последните зборови на 7 легенди пред да починат: Како тие се збогувале со светот?

Погледнете ги 7-те изјави на луѓе кои никогаш нема да бидат заборавени, исто како нивните последни зборови...

Последните фотографии од славните личности

Кратко време откако биле направени, животот на овие личности се судирал со трагедија. Тие се последните фотографии кои биле направени со славните личности пред да си заминат.
Датум: 17 авг 2014
, Автор:

Последните мигови од животот

...пред да станат оброк за посилниот.