Книга: „Последната приказна“ – Ели Г. Радеска

Трогателна приказна за едно друго време, за една силна жена и уште посилна љубов...

Пуштен е во продажба романот „Последната приказна“ – најново остварување на македонската литературна сцена

Издавачката куќа „Ирис“ од Струга го објавува издавањето на „Последната приказна“, дебитантски роман на Ели Радеска.
Датум: 21 ное 2014
, Автор: