Зошто мажите кои се во врска треба да се чувствуваат посакувано?

Вистината е дека мажите потајно посакуваат да ги имаат сите тие работи што списанијата постојано нагласуваат дека жените ги сакаат.

Која е разликата помеѓу емоциите и желбите?

Емоциите и желбите се интимно поврзани, но што се појавува прво?

Астрологијата открива: Што посакува неговиот хороскопски знак?

Доколку ги запомните овие совети од астрологијата, големи се шансите дека уште долго време ќе го задржите покрај себе...

Не чудете се, независните жени се најпосакувани!

Сите ние познаваме жена која е независна. Таа им откажува на момците, присуствува на разни забави, оди на кампувања и патувања.

15 знаци на сексуално посакување кои тој не може да ги сокрие од вас

Кога мажите чувствуваат привлечност кон жените, нивното тело најчесто ги испраќа следниве знаци...

Најпосакуваните холивудски ергени

Без разлика дали се актери или музичари, во Холивуд се наоѓаат најпосакуваните ергени. Дали и вашиот фаворит се најде на списокот?
Датум: 27 мар 2012

Посакај

Посакај да сум пролет, и ќе расцутам во твојата градина. Посакај да сум росен цвет, и секое утро ќе ме гледаш под прозорец.
Датум: 08 ное 2011
, Автор: