Новиот хибриден супер-автомобил на Порше

Порше детално го претстави својот нов хибриден супер-автомобил, моделот „918 Spyder“, на мото шоуто во Франкфурт за 2013 година.

Еволуцијата на Порше 911 низ годините

Порше 911 отсекогаш бил еден од најпосакуваните автомобили за сите љубители на доброто возење, па затоа е и еден од ретките кои успеале да се задржт во производство повеќе од 50 години.

Спортски модел од Порше Панамера

Овој модел на „Порше“ на пазарот треба да се појави во февруари идната година, а цената би изнесувала 90.500 фунти.