Волшебната поларна светлина на небото

Портфолиото на волшебникот од Токио, фотографот Hisashi Noboru Sakamoto, е богато со разновидни пејзажи и широк спектар на ноќни фотографии од небото исполнето со живи бои.

Додека бебето спие…

Мајката на оваа малечка принцеза, Адел Енерсен од Хелсинки, Финска, по професија e копирајтер и концепциски дизајнер во областа на маркетингот, која за време на породилното отсуство си смислила фантастично хоби.