Порторико | Кафе пауза

Стаклен шатор за двајца во кој ќе се вљубат и оние кои не сакаат кампување

Куќичките се направени во форма на шатор со стаклени ѕидови кои даваат прекрасен поглед кон спектакуларните планини.