Познати личности кои ја започнале својата кариера во филмови за возрасни

Токму филмовите за возрасни им послужиле како отскочна штица за успехот во којшто уживаат моментално.

5 штетни и несакани ефекти од гледањето порнографски филмови

Ако сте личност со пристап до Интернет, голема е веројатноста да сте изгледале барем еден порнографски филм...

10 момци кажуваат што навистина мислат за девојките кои се однесуваат како порно ѕвезди во креветот

„Тоа е многу секси, прави да биде уште позабавно во сексот, но сепак треба да се задржи реалноста.“ – Брајан, 30

Зошто жените и мажите треба да гледаат порно филмови заедно?

Тие можат многу да ја подобрат вашата сексуална комуникација, како и добро да ви го зачинат сексуалниот живот.

10 важни лекции за сексот

Ако не сакате да зборувате на темата, барем редовно едуцирајте се и искористете го знаењето за да имате поздрав, повозбудлив и поисполнет сексуален живот.
Датум: 17 јан 2014
, Автор:

Онлајн порнографијата може да влијае негативно на вашето помнење

Одредени истражувања покажале дека гледањето порно филмови на интернет може да ѝ попречи на краткотрајната меморија...

Митови и вистини за неверството

Еднаш неверен - секогаш неверен? Размислете подобро...

Српски филм (A Serbian Film)

Филм за снаф-филмовите - ги знаете оние нарачани од „болни богатници“ кои се преполни со секс и со насилство и каде што секогаш има жртви кои реално умираат (не онака филмски). Сликите кои ќе ги видите нема да можете да ги извадите...