Искрено писмо од една мајка која ја доловува вистината за периодот по пораѓањето

„Многумина ми кажаа дека кога ќе станам мајка ќе бидам многу исцрпена, но никој не ми кажа дека ќе го замразам мојот сопруг.“

3 необични факти кои треба да ги знаете за женскиот мозок

Хормоните влијаат на женскиот мозок така што го менуваат начинот на кој тие функционираат. Ова се 3 необични факти кои е добро да ги знаете за женскиот мозок.
Датум: 09 јун 2014
, Автор:

Вежбите со кои Адријана Лима се врати во форма по бременоста

Адријана Лима ја воодушеви јавноста кога по само 8 недели од нејзиното пораѓање се појави повторно на пистата.