Девојките откриваат што мислат за одржувањето на пријателствата со поранешните партнери

Доколку и вие сте добри пријатели со вашиот поранешен партнер, честитки! Но, што мисли вашата нова љубов во врска со тоа?

Како да препознаете дали тој е сѐ уште вљубен во неговата поранешна девојка?

Тој можеби целосно ви посветува внимание и постојано сте заедно, но сепак сомнежот е присутен и нешто ви кажува дека тој нема баш расчистено со минатото.

Прогонувањето на поранешниот партнер на социјалните мрежи влијае на вашето ментално здравје

Сѐ започнува како обична љубопитна проверка. Се прашувате што прават и дали се среќни.

10 знаци дека вие сте неговиот непребол

Ако се сомневате дека можеби вашиот поранешен партнер не може да ве преболи, ова се неколкуте знаци кои дефинитивно ќе ви го потврдат сомнежот.

Како да се справите со опсесивната поранешна девојка на вашето сегашно момче?

Дали поранешната девојка на вашето момче постојано му пишува пораки без некоја особена причина?

Останете во контакт со поранешните колеги

Одржувањето на контактите со поранешните соработници е од голема важност затоа што тие овозможуваат одговори на најразлични прашања и препораки. Постојат неколку начини кои ќе ви помогнат да останете во контакт со поранешните колеги.
Датум: 14 ное 2012