Забавни и смешни роденденски пораки

„Ќе почнеш ли да ги дуваш свеќите или уште ќе ги броиш?“ :-)
Датум: 20 мај 2012
, Автор:

Креативни пораки испишани на градските ѕидови

„Вчера долетав од Лондон. Уште чувствувам болка во рацете.“
Датум: 12 мај 2012
, Автор:

Уникатни честитки за Св. Валентин

Зошто да не ја изненадите саканата личност со слатка порака во интересно изработена картичка?
Датум: 13 фев 2012
, Автор:

Љубовта е…

Многумина се обидувале да ја објаснат, дефинираат, но секогаш со некој дополнителен збор, реченица, оваа тема станува недообјаснета, недокажана. Или како што рекол Елин Пелин „сè што ќе се каже за љубовта, сè е вистина“.
Датум: 12 фев 2012
, Автор:

Инспиративни и мотивирачки пораки

Познато е дека позитивните мисли мотивираат и поттикнуваат позитивни дејства, па затоа инспиративните пораки денес сè почесто се користат. Споделете ги следниве инспиративни пораки и поттикнете ги креативноста и успехот.
Датум: 22 јан 2012

Креативниот календар на Кен Ло

Комбинација од календар и часовник, кој покрај тоа што го прикажува времето и тековниот месец, содржи и пораки и мисли за мотивација...
Датум: 19 јан 2012
, Автор:

Пораки со Браева азбука од сусам испишани на хамбургери

Синџирот ресторани за брза храна Wimply во Јужна Африка, своето мени го прошириле со хамбургери на кои со сусам се испишани интересни пораки со Браевата азбука.
Датум: 17 јан 2012
, Автор:

Божиќен пакет

Божиќ е посебен ден, исполнет со среќа, хармонија и мир, а најважно од сè, претставува раѓање на новата надеж. Послужете се со нашиот пакет од божиќни песни, пораки, идеи за подароци и обичаи и имајте совршена божиќна прослава.
Датум: 04 јан 2012
, Автор:

Смешни детски новогодишни желби и пораки до Дедо Мраз

Дали вашите желби ги ставивте на хартија и ги адресиравте до Дедо Мраз? :) Најмладите веќе го сторија тоа. Еве дел од нивните искрени, слатки, смешни и навистина креативни писма...
Датум: 31 дек 2011
, Автор:

Што имате споделено на социјалните мрежи пред 365 дена?

Се сеќавате ли што сè имате објавено на Фејсбук и на Твитер пред точно една година? Ако сте љубопитни...
Датум: 22 дек 2011
, Автор:

Луѓе кои се под голем стрес пишуваат СМС и имејл пораки во сон

Бидејќи постојано се во контакт со некого, тие не можат да ја препознаат разликата.
Датум: 24 ное 2011
, Автор:

За што најмногу се користат паметните телефони?

Кои нивни карактеристики се најмногу користени? Овој иконографик, направен од „Татанго“, компанија за СМС-маркетинг, покажува дека...