Музичка компилација од најпопуларните поп песни во 2015 година

Музичките артисти ширум светот го користат ова време за споделување на нивните ремикси од најпопуларните песни во текот на целата година.

64 лабави песнички за љубителите на инди поп музика

Сакате да ви свират релаксирачки, мирни ноти, додека ги вршите вашите задачи на работа или спремате некој испит за на факултет?

Дали ги проценуваме луѓето според музиката која ја слушаат?

Што слушаш – тоа и си! Многумина млади својот идентитет го градат врз основа на музиката која ја слушаат, токму затоа на другите луѓе музиката може многу да им открие за вас.

Како да изгледате како омилениот пејач?

Имате идол кој е познат поп или рок пејач? Се воодушевувате на неговиот имиџ? Пронајдете го вашиот идол и облечете се во негов стил.

Музичката кариера на глумците од „Gossip Girl“

Тејлор Момсен (Џени Хамфри), Ед Вествик (Чак Бес) и Лејтон Мистер (Блер Волдорф), не само што се прославија со своите улоги во мега-популарната ТВ серија „Gossip Girl“, туку тие градат и свои музички кариери.
Датум: 01 ное 2010
, Автор: