Еве зошто не треба да се обидувате да ги поправите луѓето

Една љубовна приказна со плишани мечиња...
Датум: 13 јун 2014
, Автор:

Како да ги поправите расипаните пиксели на вашиот LCD монитор?

Штом еднаш забележите макар еден расипан пиксел на вашиот монитор, тој ќе биде постојан извор на иритација...
Датум: 04 јул 2011
, Автор: