Екстремни временски услови ширум светот

Неверојатни фотографии од екстремни временски услови кои се случуваат ширум светот...
Датум: 31 окт 2012

23 неверојатни фотографии со животни од 2011

Збир на интересни фотографии од животни сликани изминатава година кои изобилуваат со радост, среќа, тага, лојалност и посветеност...

Париз како Венеција

Дали сте знаеле дека во 1910 година, Париз бил погоден од огромна поплава, па преку ноќ заличел на Венеција?