Пониква – планински бисер на Осогово

Само со една посета ќе сфатите зошто ова место е наречено „воздушна бања“. Идеално е за прошетки во пролет и лето, па ако сакате да избегате од градската гужва, ова е нашиот предлог за вас.
Датум: 22 јун 2012
, Автор: