Едноставни трикови за коса кои ќе направат да изгледате до 5 години помлади

Фризурата игра клучна улога кога е во прашање дефинирањето на вашите години.

ТВ серија: Помлада (Younger)

ТВ серија за една жена во 40-тите која се обидува да си ја обнови кариерата така што вели дека има 26 години

Познати личности за кои времето како да застанало

Некои славни личности успеваат да останат исти и по една деценија од животот. За дел од нив може да се каже дека изгледаат дури и помладо, како да го имаат ефектот „Бенџамин Батон“. :)
Датум: 30 јан 2013
, Автор:

Постарите браќа и сестри се попаметни, но помладите поинтересни

Според Џефри Клугер, меѓусебниот однос на браќата/сестрите влијае на целиот нивни животен тек...