помирување | Кафе пауза

Астрологијата советува: Како да ја вратите изгубената љубов?

Следете ги овие астро совети и набрзо повторно ќе бидете во прегратката на љубените.
Датум: 19 фев 2016

Сексот после кавга дејствува како кокаин

Општо познато е дека сексот после голема кавга е многу добар. Но, докторите тврдат дека помирувањето на партнерите во кревет има ист ефект како и кокаинот.