Запознајте го Норман, мешавина од померанец и хаска кој е толку сладок што дури не изгледа реално

Од минатата година па до сега, Норман станал многу популарен на социјалните мрежи, со илјадници следбеници на Инстаграм.

Куче со неверојатни актерски способности

Џиф е померанец со многу зафатен живот, бидејќи е дел од шоу-бизнисот :)