Пол Мекартни за животот: Листа на работи кои секогаш треба да ги имате на ум

Нештата кои се споменуваат во листата треба секогаш да бидат присутни во нашата потсвест и да нѐ потсетуваат на тоа колку вредиме и колку е убав животот.

Неверојатни роденденски занимливости

Дали знаете колку тежи најголемата роденденска торта која некогаш била направена?
Датум: 09 сеп 2012