Киропрактичарите предупредуваат: Немојте да спиете на вашата десна страна!

Еден од најважните фактори што придонесува за квалитетот на сонот е положбата на телото.

2 трика со чија помош ќе изгледате послабо и поженствено во фустан

Положбата и држењето на телото во секунда може да направи да изгледате поелегантно и поженствено. Исто како и вашиот став.

12 положби за фотографирање благодарение на кои вашите нозе ќе изгледаат многу послабо

Постојат неколку трикови со кои секоја од вас може да создаде илузија дека имате послаби нозе на фотографиите.

10 начини како да почнете да живеете поздрав живот за само една недела

Едноставни и лесни начини како да се живее позрав живот, кои треба да ги претворите во своја навика...
Датум: 25 мар 2013
, Автор:

5 трикови за паметење на вашите соништа

Соништата се начин на релаксирање и оставање на нашите умови да „заталкаат“ во некои далечни, недостижни светови, каде можеме во нефизичка смисла да разговараме со живи и неживи луѓе...