Зошто треба два пати да размислите пред да го оставите телефонот да се полни на креветот

Доколку сакате да заспивате листајќи низ Фејсбук, тогаш треба да најдете друга занимација пред да легнете во кревет.

Зошто никогаш не треба да ја полните батеријата на вашиот телефон на јавни места?

Обидувајте се секогаш да излегувате со речиси полна батерија на вашиот мобилен телефон!

Научниците во пресрет на револуционерно откритие: Батерија за телефон која се полни само неколку секунди?

Повеќето корисници на паметни телефони по неколку месеци употреба се соочуваат со ист проблем - сѐ почесто и почесто посегнување кон полначот.

Како да ви трае подолго батеријата на лаптопот?

Батериите за лаптопот се доста скапи за постојано да се заменуваат...

Најголемите заблуди во врска со полнењето на батеријата на вашиот смартфон

Кога станува збор за траењето на вашата батерија, постојат многу правила кои одредуваат што можете, а што не треба да правите со вашиот смартфон.
Датум: 23 јун 2014
, Автор:

Иновативни торби кои ќе се погрижат мобилниот никогаш да не ви биде празен

Овој пронајдок е совршен за оние кои постојано патуваат, а особено од корист може да ви биде на аеродром.

Живот на далечинско управување

Замислете, седнувате пред телевизорот, го земате далечинското во рака и пуштате телевизија, ја намалувате светлината на ламбите и ја заклучувате вратата без да направите ниту чекор. Сето тоа со вашето магично далечинско...
Датум: 07 мар 2012
, Автор:

Работата од дома создава стрес и караници

Колку повеќе домашните проблеми и караници се мешаат со работните обврски, толку поголем е стресот врз лицето кое работи од дома.

Нетбук на соларна енергија

Капакот е прекриен со соларен панел од надворешната страна, кој му овозможува еден час работа на уредот за секои два часа изложеност на енергија од сонцето.
Датум: 28 јун 2011
, Автор: