9 кратки и лесни рецепти од само 3 состојки кои ќе ве натераат да си ги излижете прстите

Благо или солено, ваш е изборот, еве 9 рецепти од само 3 состојки кои ќе ве нахранат, заситат и заблажат.

Печени полнети компири со фил од пица

Две од вашите омилени јадења во едно...