Полна куќа | Кафе пауза

Се сеќавате на ТВ серијата „Полна куќа“?

Ја гледавме додека бевме деца, заедно со целото семејство, во периодот од 1987 до 1995, но се шушка дека можно е да ја гледаме повторно.
Датум: 28 авг 2014
, Автор: