Време е за уметничко уредување на домот: 9 необични полици кои можете да ги направите сами

Полиците се едни од најинтересните детали во секоја просторија.

Падната гранка од дрво е трансформирана во креативна и неконвенционална полица

Оваа дрвена полица е доказ дека инспирацијата е насекаде и дека креативноста нема граници.

5 кул начини да ги уредите книгите во вашиот дом

Фатете се за работа и направете ја вашата полица со книги како излезена од соништата.
Датум: 01 ное 2014
, Автор:

Минималистичка и креативна полица за вашиот велосипед

Секој вистински љубител на велосипедизмот, потајно сака да истакне барем еден од своите велосипеди во своето живеалиште, изложувајќи го на забележливо место. Затоа веруваме дека ова идејно решение ќе наиде на интерес.
Датум: 24 окт 2013
, Автор:

Удобно катче покрај прозорецот

Тука можете да го пиете вашето кафе, можете да ја читате омилената книга, да уживате во погледот или да сонувате со отворени очи.
Датум: 25 јан 2012