Лично од полицајците: На овие начини можете да избегнете казна

Немојте да се однесувате како најголемиот кретен на планетава.

Филм: Робокап (Robocop)

Кој ја има контролата, човекот или машината?

Филм: Местото зад боровата шума (The Place Beyond the Pines)

Еден настан и последиците кои ги чувствуваат повеќе генерации

4-дневно бебе спие во полицискиот шлем на нејзиниот татко

Полицаецот Енди Рос од Воркшир, Англија направил фотографија од неговата ќерка кога била стара само 4 дена, како спие во неговиот службен шлем.
Датум: 09 јул 2013
, Автор:

Работа за мрзливи луѓе

Некои сакаат кариера, а на други им е важно само да заработат пари. На лесен или на тежок начин, целта на секој кој работи е да заработи. Еве некои идеи за работа, ако сте од оние кои се по малку мрзливи.