политичар | Кафе пауза

ТВ серија: Куќа од карти (House of Cards)

Гледајте ги сите 26 епизоди наеднаш за да ги мразите уште повеќе...
Датум: 13 јан 2015
, Автор:

Зошто политичарите мислат дека можат да лажат?

Понекогаш е неверојатно да се слуша еден политичар како зборува за работи за кои е премногу очигледно дека стојат поинаку.