Поле со сини цвеќиња кое ќе ве хипнотизира

Верувале или не, овие бајковити полиња не се дигитални слики од нашите живи соништа, туку се реални фотографии направени во еден парк кој се наоѓа во близина на Хиташи, Јапонија.

Надреални фотографии од живописни пејзажи со полиња

Фотографката Лиза Вуд од Ајдахо, САД ги претвора навидум обичните фотографии од полиња, во прекрасни, надреални и богато обоени селски пејзажи, од кои застанува здивот.

Сурфање на бикови во Индија

За овие трки очевидците тврдат дека се многу возбудливи и напнати до самиот крај. Најчесто еден тим го сочинуваат два бика и тројца натпреварувачи...