Ако постојано сте болни, побарајте спас во поленот од пчелите

Изгледа дека пчелите се зафатени со причина, а плодот на нивниот труд може многу да ви помогне за здравјето.

Немојте да ги игнорирате: 3 скриени симптоми на сезонските алергии

Сезонските алергии можат да го нападнат секого, секаде и во кое било време.

5 природни начини на кои можете успешно да се изборите со пролетните алергии

Дали сте знаеле дека токму природните продукти можат да ви овозможат совршена заштита од симптомите на алергија?

5 митови и вистини поврзани со сезонските алергии

Одвојте неколку минути и запознајте се со основните елементи на алергиите, неколку митови и вистини поврзани со нив, кои ќе ви бидат од голема корист...
Датум: 30 мар 2012
, Автор: