Креативни начини да ги завиткате новогодишните подароци

Ви предложуваме 8 креативни идеи како да ги завиткате новогодишните подароци за вашите најблиски.

Постери за книги, направени од нивниот текст

Постерите направени од фирмата „Postertext“ ви овозможуваат да ја обесите вашата омилена книга на ѕид, буквално. Сите постери се направени од самиот текст во книгата...
Датум: 01 дек 2010
, Автор: