Што може играњето покер да ве научи за животот?

Како и повеќе други работи, така и покерот може да ве научи многу животни лекции.

5 најдобри покерџии на сите времиња

Од сите кои си ја пробале среќата или се обиделе да научат како да играат покер, овие петмина постигнале најмногу.