Покахонтас | Кафе пауза

Принцезите на Дизни како модерни девојки од 21-от век

Како би изгледале овие девојки и која би била нивната приказна доколку живеат во денешно време?

Каков тип личност си според Дизни?

Замислете ја ненаспаната принцеза како брза на работа, како некој ѝ дише во врат во автобус преполн со средношколци... Која нормална принцеза би го издржала сето тоа?
Датум: 26 окт 2015
, Автор:

Најубавите песни од цртаните филмови на Дизни

Цртаните на Дизни ќе се памтат засекогаш, а тоа е благодарение на одличните приказни, интересните ликови, фантастичната изработка и грижливо одбраните песни за секој филм.

12 анимирани филмови од Дизни кои никогаш нема да ги заборавиме

И по 80 години, анимираните генијални дела на Волт Дизни сè уште се едни од најгледаните во светот. Почнувајќи од 1937 година, па сè до денес снимени се околу 50 неверојатни филмови...