поинакви | Кафе пауза

Бајки какви што не сте виделе досега

Бајките раскажани на еден поинаков начин...

Неколку работи што чувствителните луѓе ги прават поинакви

Многумина сметаат дека чувствителни луѓе се оние кои се срамежливи, интровертни и повлечени во комуникацијата со другите. Еве ги работите по кои тие се разликуваат од мнозинството.

Малку поинакви цртежи со молив

Неверојатно е што сѐ можат да направат уметниците, користејќи само лист хартија, молив, неколку предмети и храна.

Малку поинаков одмор

Времето за одмор е драгоцено. Затоа заборавете на многубројните туристички замки и поминете го одморот на места кои никогаш не би ви текнало да ги посетите...
Датум: 05 јун 2012