позитивна енергија | Кафе пауза - Part 2

30 мали нешта кои инстантно ќе го подобрат вашето расположение

Бидете среќни и расположени секогаш, но ако не знаете поради кои причини, тогаш погледнете ги овие мали нешта кои ќе измамат насмевка на вашето лице.

Како да се заштитите од луѓе кои зрачат со негативна енергија?

Со секој направен гест, со секој изговорен збор, овие луѓе ја вдишуваат позитивната енергија на луѓето околу нив.

12 знаци кои покажуваат дека животот во моментов ви е во полн ек

Сите сме во суштина сочинети од енергија, a нашите вибрации претставуваат движење на нашата енергија низ просторот...
Датум: 17 мај 2015
, Автор:

Фенг шуи совети за подобар љубовен живот

Без разлика дали сте во врска или сè уште трагате по вашата сродна душа, доколку ви треба промена која ќе го промени вашето предвидливо секојдневие може да се свртите кон фенг шуи.
Датум: 16 дек 2013
, Автор:

Како да успиете 3 мали мачиња?

Ова видео ќе ви даде доза позитивна енергија, која ќе ве расположи овој понеделник.
12