Ова е најслаткото маче на светот

Синооката бушава Дејзи е уште послатка поради тоа што е минијатурна, што нејзиниот сопственик Бен Тороде го потенцирал, фотографирајќи ја како го вади главчето од сад за миксирање или од под шапка.