Генијални позадини за десктоп што ќе ве насмеат до солзи!

Дали ви е смачено од обичните слики со природа и цвеќиња што ги користите како десктоп позадини?

Прекрасни новогодишни и божиќни десктоп позадини

Време е да ве фати предновогодишната еуфорија, време е да го украсите домот и да ја промените позадината на вашиот компјутер.
Датум: 22 дек 2014
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #70

„Не го сакам баш кафето, но не ми се допаѓа ниту кога заспивајќи си ја удирам главата од масата.“ - Брајан Андреас
Датум: 25 јун 2012
, Автор:

Автопортрети слеани со позадината

Перуанката Сесилија Паредес изработила серија автопортрети, кои се претопуваат со позадината. Таа на своето тело црта цветни дезени и се фотографира пред идентично насликан ѕид.
Датум: 29 јан 2012
, Автор:

Уредете го вашиот десктоп со бесплатни икони по ваш вкус

Доколку сакате да го освежите изгледот на вашиот десктоп, „веб-сајтот FreeIconsDownload“ може да биде вистинската дестинација за таа цел.
Датум: 13 окт 2010
, Автор: