9 придобивки од лежењето на под

Азијците веруваат дека колку поблиску сме до земјата толку повеќе енергија добива нашето тело.

Слатки чорапи за вашиот мебел кои го штитат подот од оштетување

Ова се можеби најинтересните и најкорисните чорапи кои можете некому да ги подарите или пак да ги искористите за вашиот мебел.

Како бебето да ви помогне околу чистењето на подот?

Еден дизајнер дошол до уникатна идеја како да ги вклучите децата во секојдневните домашни обврски, претворајќи ги бебињата кои лазат, во машини за чистење под.

„Хорор“ купатило на врвот од луксузна 15-катница

Ова купатило е пострашно дури и од она во најпознатата хорор сцена во „Психо“ на Алфред Хичкок. Тука е доволно само да стапнете на подот и да се извадите од памет. :-)
Датум: 30 апр 2012
, Автор:

Стаклен под на височина од 1.430 метри

Мостот е долг 60 метри, а посетителите кои сакаат да го поминат мораат да облечат навлаки над своите обувки, најверојатно за да не го извалкаат, бидејќи неговото чистење може да биде долг макотрпен процес.

Канцеларија од палети

Интересната замисла, со уште подобра реализација, претставува одличен работен простор во кој вработените со полн елан и мотивираност можат да ги вршат своите задачи.
Датум: 08 окт 2010
, Автор: