Подравка | Кафе пауза

Гејмај и не ги мрси прстите: Квики организира голем гејминг настан со јутјуберот Steffonator

Од 15 до 21 јуни 2020 година на официјалниот јутјуб канал на Steffonator ќе се одржи првиот гејминг настан, насловен како КВИКИ – ГЕЈМАЈ И НЕ ГИ МРСИ ПРСТИТЕ наменет за сите гејмери кои ќе можат да си ги одмерат силите против Steffonator во Fortnite.
Датум: 04 јун 2020
, Автор: