Луксузно и романтично подводно бегство

„rs Deep“ е луксузна подморница која на паровите им нуди романтично бегство длабоко во океанот.

Владимир Путин – современиот Чак Норис

Зборуваме за поранешниот агент на КГБ, а денес руски претседател Владимир Путин, кој во потрагата по публицитет веќе му го презема угледот на легендарниот акционен херој и спасител.
Датум: 22 мар 2012
, Автор: