подзнак | Кафе пауза

Точното време на раѓање може да ја предвиди вашата иднина!

Сè зависи од тоа дали Сонцето има поголемо влијание врз вашиот хороскопски знак, или пак Месечината.

Изненадувачки работи кои не сте ги знаеле за астрологијата

Без разлика дали навистина верувате што ѕвездите имаат да кажат за вашиот живот, или едноставно сакате да се забавувате читајќи го својот неделен хороскоп, во астрологијата постојат многу повеќе работи отколку што луѓето мислат.

Што може да открие наталната карта за вашиот карактер?

Сечија натална карта е уникатна и ги зема во предвид сите планетарни подредувања во точниот момент кога сте се родиле.

Како вашиот подзнак влијае на впечатокот на другите за вас?

Вашиот подзнак во хороскоп ја покажува вашата надворешна страна, влијае на првиот впечаток кој луѓето го добиваат за вас, на вашата дружељубивост и на начинот на кој вие ги доживувате и се поврзувате со другите.
Датум: 25 авг 2012
, Автор:

Астрологијата и влијанието на вашиот подзнак

Подзнакот го претставува вашето надворешно лице кое го покажувате пред светот. Понекогаш може да има улога на заштитна маска, со која сакате да сокриете некој аспект од вашето „внатрешно јас“.