Овој проект освојува дизајнерски награди: Куќа која може лесно да се подели во случај на развод

Овој несекојдневен дизајн донесува практично решение за клучниот проблем на разведените парови.

Постојат два вида луѓе: Оние кои пијат чај и оние кои пијат кафе

Дали повеќе сакате да сте во движење или да мирувате? Дали преферирате да читате или да пишувате?

Постојат 2 вида жени: Оние кои пијат црвено вино и оние кои пијат бело вино

Некои жени повеќе сакаат да читаат книги, додека пак други преферираат филмови. Можете да погодите која од овие жени пие црвено, а која бело вино?

Како спијат маж и жена во брачен кревет?

Додека сте сингл, царувате со вашиот кревет, но кога ќе почнете да го делите навечер со друг, може да се соочите со една од две ситуации...
Датум: 22 дек 2012
, Автор: