24 нешта кои ги помислуваат жените кога се облекуваат

Секое утро иста рутина: облекување, средување, пиење кафе и одење на работа. Но, облеката секогаш ни приредува некое изненадување.

Актери кои претерале додека се подготвувале за својата улога

Погледнете дел од најекстремните подготовки за некои од најголемите улоги на филмското платно.

Како наутро се будат хороскопските знаци?

Замислете дека сите хороскопски знаци живеат во една заеднична куќа. 6 часот наутро е, и време е да почнат да се подготвуваат за денот пред нив...
Датум: 25 мар 2014
, Автор: