Надреалистички човечки скулптури во првиот подводен музеј во Европа

14 метри под Атлантскиот океан се наоѓа неверојатниот „Museo Atlantico“, односно првиот подводен музеј на модерна уметност во Европа.

Волшебни подводни фотографии

Овековечен поттик за живот под површината на океанот...

Скутер за под вода

„Hidrobob“ е скутер кој им овозможува на сите оние кои не се нуркачи, да уживаат во едни прекрасно искуство, доближувајќи му се на подводниот свет.
Датум: 16 окт 2010
, Автор: