Мала, компактна и подвижна куќичка

Во деновите кога сакате да патувате, а притоа да не се грижите за престојот и давачките, најсоодветно би било да имате една ваква подвижна куќичка.
Датум: 12 ное 2014
, Автор:

Таа се движи на мистериозни начини

Замислете да погледнете во моделката на фотографијата и наеднаш таа да ја сврти главата на другата страна. Тоа е можно во кинемаграфиите на Мајк Левис.
Датум: 26 мар 2013
, Автор:

Фотографии во движење

Подвижните фотографии на модниот фотограф Џејми Бек, се една нова димензија на уметноста, бидејќи на „вкочанетата слика“ и даваат природна живост, која создава чувство како да сте внатре во самата фотографија.

Симпатични подвижни фотографии

Анимираните фотографии на Џејми Бек имаат фантастична атмосфера, која ја воздигнува уметноста на создавањето фотографии во GIF.