Оваа двојка го изградила замокот од нивните соништа… На тркала!

Нивната креативност навистина не познава граници!

Школски автобус претворен во движечки дом

Овој стар автобус кој порано го користело некое американско училиште, добил една сосема нова намена. Тој сега претставува несекојдневен дом на некој креативен авантурист.